Conscious Club (SŠUM)

16.10.2024, 19:00

Tato akce bude večerem, který zahrnuje spoustu jazzu, funku a vědomostního obohacení ohledně kytar. Vyvrcholením této akce bude set písniček od kapely Vulfpeck, který zahrají mladí muzikanti spolu s hosty. Můžete se těšit na bohatý program a také na tombolu plnou různých cen. Celá akce má dobročinný charakter a veškerý výdělek půjde na pomoc hendikepovaným do neziskové organizace Biliculum v Mikulově.

19:00 otevření klubu pro workshop
19:20 workshop
19:45 otevření klubu pro koncert
20:20 koncert kapely Kule a navazující „Vulfpeck set“

Workshop –  Večer začne workshopem zaměřeným na výrobu kytar a funkčnost kytarových snímačů. Tento workshop povede legendární metalový kytarista Marek „Ashok“ Šmerda, který je známý svou prací s britskou kapelou Cradle of Filth, nebo také s ikonickou brněnskou metalovou skupinou Titanic. Nezmeškejte jedinečnou příležitost naučit se něco nového od mistra svého oboru!

Koncert kapely Kule – Brněnská kapela Kule vás potěší svým setem autorských písní alternativního popu. Kapela, která vznikla během studií na střední škole, se nedávno vrátila na pódia a v roce 2023 vydala album Radio KULE pod labelem Kabinet Records. Přípravy na nový singl jsou v plném proudu!

Set písniček od Vulfpeck – A nakonec se připravte na skvělou hudbu! Mladí muzikanti, včetně absolventů Střední školy uměleckomanažerské, zahrají set skladeb od kapely Vulfpeck. Společně s nimi vystoupí úžasní brněnští muzikanti Petr Smékal a Šimon „Sajmon“ Pavlík, které můžete znát ze skvělé funkové kapely Sajmon & Garfunkers, což je uznávaná skupina hrající na různých festivalech v hlavních časech.

Chcete-li se naladit, mrkněte na originál Vulfpeck ve druhém videu vpravo