HALLOWEEN METAL-ROCK PARTY – Anonymní Metalisti, Morwëna, Frozen Roses

30.10.2024, 19:30

Připravte se na nezapomenutelnou noc plnou metalového a rockového šílenství na Halloween Metal-Rock Party! Pro metalisty ten nejlepší způsob jak oslavit předvečer všech svatých! Tři ohromující kapely vám přinesou neuvěřitelný zážitek:

Anonymní metalisti – Vokální skupina, která vás dostane svými cover verzemi známých metalových a rockových hitů v podání pro 5 hlasů. Připravte se na pořádnou show, která vás dostane do varu!

Morwëna – Unikátní moderní metalová kapela z Brna, která spojuje housle s tvrdými kytarovými riffy. Jejich originální a emotivní hudba vás chytne za srdce a zároveň vás roztančí. Nechte se unést jejich magickým zvukem!

Frozen Roses – Toto původně metalové duo se letos rozrostlo o šikovné instrumentalisty a slibuje pořádnou metalovou párty, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat. Připravte se na energický výstup plný nekompromisního rockového štěstí!

Přijďte v kostýmech (nebo bez nich) a připravte se na nezapomenutelnou noc plnou hudby, zábavy a metalového ducha! Buďte součástí této jedinečné události a nechte se unést do světa metalového bláznovství.